x

Join our mailing list

HUMANITAIRE HULP

Omdat er in de voormalige Sovjetunie lokaal zo weinig middelen en infrastructuur aanwezig zijn om arme Joden te helpen, worden velen dagelijks geconfronteerd met acute problemen op het gebied van voeding en gezondheid. Voor deze groep kwetsbare ouderen, kinderen en gezinnen, verzorgt Christians Care International levensreddende zorg.

HUMANITAIRE ONDERSTEUNING:

Sociale diensten bestaan feitelijk niet in de voormalige Sovjet-Unie, en veel Joden zijn in armoede vervallen en kunnen niet voorzien in de basisbehoeften om te overleven. CCI zorgt voor directe ondersteuning in de vorm van voedsel, kleding, veilig onderdak en medicatie.

NOODHULP:

Voor Joden die in armoede zijn vervallen en die geen toegang hebben tot acute medisch zorg, verzorgt CCI medische noodhulp wanneer zij geconfronteerd worden met levensbedreigende verwondingen of ziektes.

OUDERENZORG:

Ouderen worden in de voormalige Sovjet-Unie vaak aan hun lot overgelaten, zonder ondersteuning of gezelschap. CCI Ouderenzorg zorgt voor dagelijkse maaltijden, medisch onderzoek, hoogwaardige therapeutische zorg en sociale stimulansen zodat Joodse ouderen een gelukkiger en gezonder leven kunnen leiden.

VERHALEN OVER HUMANITAIRE HULP

VERHAAL: ALEXI AND OLGA SEDOV

VERHAAL: LEV KARPOV

VERHAAL: VIOLETTA ZINCHENKO

©2018 Christians Care International, voorheen Stichting 49:22

Word lid van onze gemeenschap

Abonneer je om op de hoogte te blijven van de laatste verhalen en informatie te ontvangen over de programma's waarmee we het Joodse volk helpen.
Meld u aan voor onze email updates