x

Join our mailing list

ZORG EN PSYCHOLOGISCHE BEGELEIDING VAN KINDEREN

Christians Care International is de enige christelijke organisatie die direct psychologische zorg biedt aan Joodse weeskinderen en kansarme Joodse kinderen. Door neurowetenschap met psychotherapie te combineren kunnen we Joodse kinderen behandelen die ernstig misbruikt, verwaarloosd of in de steek gelaten zijn.

Onze hoog gekwalificeerde psychologen werken ter plaatse en helpen meer dan 1700 weeskinderen en kansarme kinderen om hun fysieke en emotionele trauma’s te verwerken, zodat ze weer verder kunnen en gezond en productief kunnen leven.

PSYCHOLOGISCHE ONDERSTEUNING:

Veel Joodse kinderen in de voormalige Sovjetunie dragen littekens met zich mee van jaren van verwaarlozing en misbruik. CCI combineert neurowetenschap met vooruitstrevende psychologische zorg om Joodse kinderen die psychologische of fysieke trauma’s hebben opgelopen te begeleiden.

KALANIOT NOODOPVANG:

Weinig mensen beseffen dat veel Joodse kinderen dagelijks te maken hebben met bedreigingen zoals honger, misbruik en verwaarlozing. De noodopvang Kalaniot van CCI voorziet misbruikte en verwaarloosde Joodse kinderen van een veilig en warm heenkomen waar ze 24 uur per dag gekwalificeerde psychologische zorg ontvangen, goede maaltijden krijgen en naar een Joodse school kunnen gaan.

PROJECT KADIMA:

Armoede en antisemitisme zijn er de oorzaak van dat veel Joodse kinderen niet de kans krijgen om hun droom op een beter leven te realiseren. Het Kadima Project van CCI bereidt kansarme Joodse jongeren voor op het Israëlische middelbare onderwijs, waar ze onderwijs van wereldklasse genieten, en een kans om hun talenten optimaal te benutten. 95% maken aliyah zodra ze hun diploma hebben, vaak gevolgd door hun families.

CENTRUM VOOR BIJZONDER ONDERWIJS:

Joodse kinderen met een specifieke hulpvraag krijgen in de voormalige Sovjet-Unie niet het bijzondere onderwijsprogramma dat ze nodig hebben. Het centrum voor bijzonder onderwijs van CCI geeft Joodse kinderen met een specifieke hulpvraag de onderwijskundige en psychologische zorg die ze nodig hebben voor een betere toekomst.

VERHALEN OVER PROGRAMMA'S VOOR KINDEREN

VERHAAL: OLGA

VERHAAL: ANNA

VERHAAL: MISHA

©2018 Christians Care International, voorheen Stichting 49:22

Word lid van onze gemeenschap

Abonneer je om op de hoogte te blijven van de laatste verhalen en informatie te ontvangen over de programma's waarmee we het Joodse volk helpen.
Meld u aan voor onze email updates
X