fbpx Skip to content

Onze Roeping

Zie, Ik zal mijn hand opheffen tot de volken en mijn vaandel omhoog heffen voor de natiën; in hun armen zullen zij uw zonen brengen, en uw dochters zullen op hun schouders gedragen worden.

Jesaja 49:22

Al meer dan 26 jaar brengt Christians Care International christenen over de wereld heen samen om Gods roeping te beantwoorden om Israël en het Joodse volk te zegenen. Vanwege onze trouwe toewijding aan Zijn roeping zijn wij gezegend en in staat gesteld direct rehabiliterende diensten aan de Joodse gemeenschappen in de voormalige Sovjet-Unie te bieden.

‘Aliyah’ is het Hebreeuwse woord voor ‘Verheven’.

Bij CCI bekijken wij Aliyah op twee manieren. Ten eerste, verheffen we onze lijdende Joodse broeders en zusters uit levensbedreigende omstandigheden en voorzien wij hen van rehabiliterende zorg in onze levensreddende programma’s. Dan verheffen wij hen gezond en wel naar Israël en naar God toe. Dit is de werkelijke betekenis van Aliyah.

Onze Levensreddende Programma’s in Actie

Aliyah

0
Joodse broeders en zusters terugbrengen naar hun thuisland Israël.

Zorg Voor Kinderen

0
Mishandelde en verwaarloosde Joodse wezen en kinderen onder onze zorg.

Humanitaire Hulp

0
Joodse Broeders & Zusters die onze levensreddende zorg ontvangen.

Ons Leiderschapsteam

Don Horwitz

Uitvoerend Directeur

Don gelooft niet in toeval; hij gelooft dat God ervoor gezorgd heeft dat hij mag werken als Uitvoerend Directeur van CCI. Don is een kleinkind van Russische Joodse immigranten die in 1917 uit lijfsbehoud moesten vluchten uit Oekraïne en heeft altijd een sterke band met zijn familiegeschiedenis gehouden. Hij bezocht Rusland en Oekraïne vaak en zag met eigen ogen hoeveel kinderen, wezen en volwassenen slachtoffer werden van misbruik en verwaarlozing.

Don besloot om in actie te komen – hij adopteerde zijn drie dochters uit Rusland en richtte een liefdadigheidsorganisatie op in Moskou, om andere weeskinderen te helpen. Don kwam voor het eerst in aanraking met CCI (toen bekend onder de naam Stichting 49:22) als filmmaker. Hij werd gevraagd om een aantal documentaires te maken voor de organisatie om aandacht te vragen voor de humanitaire crisis waarmee kwetsbare Joden in de voormalige Sovjet-Unie te maken hebben. Het was de ervaring van het maken van deze films die ertoe leidde dat hij de oproep om de organisatie te leiden als Uitvoerend Directeur heeft beantwoord. Door zijn werk met CCI heeft Don een wereldwijd netwerk van christenen ontwikkeld die verenigd staan in hun geloof, dat we de handen ineen moeten slaan om Gods oproep om het Joodse volk te verheffen te vervullen.

Klik Hieronder om Ons Bestuur te Ontmoeten

Joan Church

David Geisler

Dr. Mark Pickering

Roy Thurley

Bob Wallace

Joan Church

Joan Church is een zakenvrouw die 30 jaar lang succesvol een christelijke organisatie bestuurde. Joans liefde voor Israël begon te groeien toen zij in 1996 op bedevaart ging en daar hoorde van het werk en de missie van Christians Care International. Toen zij uit Israël terugkeerde sloot Joan zich aan bij het bestuur en zij blijft een boodschapper van de liefde die God heeft voor Israël en het Joodse volk.

David Geisler

David Geisler is een veteraan in de televisieproductie en lanceerde in 1992 het Miami Broadcast Center. Als kleinzoon van Holocaust Overlevenden heeft David het lijden van Joden over de hele wereld gezien en begrepen. Hierdoor is hij een groot ondersteuner van Israël en het Joodse volk die levensreddende zorg nodig hebben.

Dr. Mark Pickering

Dr. Mark Pickering is Uitvoerend Directeur bij de Engelse Christian Medical Fellowship en is ook dokter in een gevangenis. Hij sloot zich in 2015 bij ons bestuur aan om de bediening te begeleiden met zijn liefde voor Israël en het Joodse volk. Dr. Pickering biedt ook een schat aan van medische ervaring en begeleiding voor onze rehabiliterende programma’s.

Roy Thurley

Roy Thurley werkte meer dan 20 jaar als computer systeem analist en ontwerper voor de lokale gemeente in Londen. Roy ging toen verder en werd directeur van Christian Friends of Israel. Naast bestuurslid zijn van ons bestuur, is Roy ook betrokken bij andere doelen die Israël ondersteunen.

Bob Wallace

Bob Wallace heeft 20 jaar lang als piloot voor United Airlines gewerkt en werkt vandaag de dag als instructeur voor de Boeing Company. Als vader van een dochter met speciale behoeften is Bob zich acuut bewust van hoe belangrijk het is anderen in nood te ondersteunen en te helpen in het voorzien van oplossingen voor de moeilijkheden die zij ervaren.

Vul hieronder uw gegevens in om u voor onze mail aan te melden. U kunt zich op ieder gegeven moment afmelden.

Cookie Melding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Meld u aan voor onze email updates